Ние ги градиме вашите соништа

симбол за иновација и квалитет во градежната индустрија

НЕКСОС ИНЖЕНЕРИНГ

20 Години Непрекинат Успех

20 години врвен успех во изградбата на квалитетни градби. Нашата посветеност, иновативност и тимска работа непрекинато нè носат до успех и ги остваруваат визиите на нашите клиенти.

500+

Успешно завршени проекти

20+

Години искуство во градежништво

100+

Вработени во нашата компанија

1500+

Задоволни клиенти и соработници

Вашиот сон станува реалност

Услуги кои ги нудиме

Изградба на секаков вид објекти

Вршиме изградба на секаков вид објекти , нискоградба и високоградба.

Градежни работници

Располагаме со голем број на градежни работници , спремни за извршување на сите градежни работи.

Ископ и превоз

Вршиме ископ со модерна механизација и располагаме со голем број на камиони за превоз на песок, камен, градежни материјали и отпад.

Градежни консултации

Нашите инженери се секогаш спремни да ги дадат најдобрите консултации од нивната област.

Архитектура

Располагаме со искусни архитекти кои ги претвораат вашите идеи во реалност.

Услуги со дигалка

Вршиме услуги со дигалки за тежина до 20 тони.

Докажан квалитет

Се бориме за здрава и чиста околина

Применуваме еколошки прифатливи практики и материјали во сите наши проекти, што го намалува негативното влијание на градежната индустрија на природата. Ние сме верни во создавањето на еколошки одржливи и привлечни простори.

Ние ги следиме најновите трендови

НЕКСОС Инженеринг се бори секогаш да го подобри својот квалитет и да биде чекор пред другите

Наши успешни проекти

Проект 1

Скопје

Проект 2

Скопје

Проект 3

Скопје

Проект 4

Скопје

Побарајте понуда

Дали би сакале да работите со нас ? Контактирајте не !