Нешто повеќе за нас...

НЕКСОС ИНЖЕНЕРИНГ

Со гордост ја претставуваме нашата градежна компанија НЕКСОС ИНЖЕНЕРИНГ , со седиште во прекрасниот град Скопје, Македонија. Основана во 2004 година, нашата компанија претставува симбол на иновација, квалитет и преданост кон градежната индустрија.
Нашиот непогрешлив труд и стручност се одразуваат во нашите резултати – преку 20 впечатливи згради, што се вклопуваат во панорамата на населбите Влае и Тафталиџе. Нашите градежни проекти претставуваат мозаик на модерен дизајн и функционалност, креирани за да ги задоволат потребите и очекувањата на нашите клиенти.
Една од нашите најголеми сили е нашата голема механизација. Располагаме со флота од камиони кои се способни за превоз на секаков вид на материјали – песок, отпад, камен и други градежни материјали. Со нашата механизација, ние гарантираме брзо и непрекинато снабдување на работните локации и го осигуруваме непрекинатиот тек на градежните активности.
Нашиот тим, составен од повеќе од 50 вработени, е нашата најголема сила. Нашите инженери, архитекти, градежни работници како и вработените во делот на администрацијата, се посветени искусни професионалци кои го надминуваат секој предизвик и ги претвораат идеите во реалност. Ние работиме како едно, синхронизирани и посветени да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.
Од една страна, се грижиме за градежните активности, а од друга страна, ние се грижиме и за безбедноста и комфорот на нашите сограѓани. Во зимскиот период, ние работиме и го обезбедуваме чистењето на снегот во градот Скопје. Со голем број на наши камиони за чистење на снег и фрлање на сол, ние се бориме против студот и создаваме безбедни улици за сите.
Освен нашите извонредни градежни способности, ние сме посветени на одржливост и одговорност кон околината. Применуваме еколошки прифатливи практики и материјали во сите наши проекти, што го намалува негативниот влијание на градежната индустрија на природата. Ние сме верни во создавањето на еколошки одржливи и привлечни простори.
Нашата визија е да продолжиме да бидеме пример за квалитет и иновации во градежната индустрија. Со секој нов проект, се залагаме да ги превземеме границите на можностите и да ги надминеме очекувањата на нашите клиенти. Ние гордо го градиме Скопје и ги менуваме нашите градски простори, со цел да се создаде подобро утре за сите нас.
Нашата градежна компанија е повеќе од бизнис – тоа е нашата страст и преданост кон изградбата на подобра и посовремена заедница. Со нашата компанија, вашиот сон за модерен и функционален дом или простор за бизнис ќе се претвори во реалност. Ве покануваме да бидете дел од нашата приказна на успех и иновации. Заедно, ќе продолжиме да го градиме и усовршуваме нашиот прекрасен град.

20

Години Искуство

1500+

Задоволни Клиенти

500+

Успешни Проекти

100+

Вработени ( 2023 )

Докажан квалитет

Се бориме за здрава и чиста околина

Применуваме еколошки прифатливи практики и материјали во сите наши проекти, што го намалува негативното влијание на градежната индустрија на природата. Ние сме верни во создавањето на еколошки одржливи и привлечни простори.

Ние ги следиме најновите трендови

НЕКСОС Инженеринг се бори секогаш да го подобри својот квалитет и да биде чекор пред другите

Доверба и Вредност

Некои од нашите клиенти